tomekczar1 Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Napisano 10 Styczeń 2007 Witajcie szukam wszystkich materialow zwiazanych Z I wojna pod krasnikiem Jakie armie braly udzial gdzie stacjonowaly gdzie toczyly sie najcierzsza walki oraz mapy szkice lub plany o przebiegu tych atakow Za pomoc z gory dziekuje POZDRO
Leuthen Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 tomekczar1, a jakie materiały już znalazłeś?
tomekczar1 Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Tak jestem z okolic kraśnika ale narazie nie udalo mi sie jeszcze znalez zadnych materialow na temat przebiegu I wojny pod krasnikiem jesli cos posiadacie prosil bym o kontakt z gory dziekuje.
astro33 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Witam!!Jestem y okolic krasnika i mam co nieco materialow na ten temat. Jak co to moge troche pomuc.podro
tomekczar1 Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Napisano 15 Styczeń 2007 Witajcie kolego jakie materialy posiadasz na temat I wojny pod krasnikiem byl bym bardzo wdzieczny jesli podelslal bys mi je Ja posiadam mape austryjacka z okresu 1915 roku tylko na cd jest dosc dokladna moze bysmy sie jakos wymienili moj email jacek.23@op.pl napisz co posiadasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.