Shizo Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Napisano 8 Styczeń 2007 Witam!Mam pytanie do kolegów który z tych dwóch wykrywaczy jest lepszy na poszukiwania militarki prosze o opiniepozdrawiam Shizo
suchy ss Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 chodze ze smetkiem i nie nazekam, nie bede pisal ze HS jest leprzy itp bo Bartka nie znam i mozliwe ze ten 2 jest leprzy, proponuje przeszukac forum, podobnych watkow jest dziesiatki:]
Kopi Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Witam.Chodzę z Bartkiem 3 od ponad 2 lat, koleżka chodzi ze Smętkiem. Zasięgi i funkcje zbliżone. Konstrukcje jak widać. Bartek ma dodatkowo wskaźnik wychyłowy. Mnie osobiście bardziej odpowiada Bartek dlatego kupiłem go zamiast Smętka.PozdrawiamKopi
suchy ss Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 no wlasnie, najlepiej jak mialbys mozliwosc pomacania" tych dwoch wykrywaczy, i bys sprawdzil ktory lepiej by Ci spasil a tak na sucho to.....:)
Kopi Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 Witam.Problem z piszczałkami Bartek" jest taki, że jest ich dosyć mało, gdyż All robił je bardziej hobbystycznie niż dla zysku jak to jest ze Smętkami których jest na rynku sporo. Stąd dosyć mało informacji na temat Bartka pomimo, że to bardzo skuteczny wykrywacz. Możesz na temat Bartka przeczytać na Wortalu Kruka bo na nim jest mój krótki opis tego wykrywacza (co prawda wersji 3-ciej ale 2-ka niewiele się różni). Osobiście na militarkę polecam.PozdrawiamKopi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.