malgolka Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 czy ktoś bywał w Siankach z wykrywaczem, jak wygląda sprawa spotkania ze strażą graniczną lub z pracownikami BPN
cis Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Oj nieciekawie, a zwłaszcza ukraińskimi służbami jak zapędzisz się za źródła Sanu".pozdr.
cis Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Do czasu......chyba że jesteś z udżetówki".Życzę powodzenia.pozdr.
barbi Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 jestem właśnie z bieszczad i grasuje w tamtych terenach trochę robicie z sg potwora za kopanie na siankach ścigają parkowcy a sg jeśli chodzi się po granicy. dozwolone jest chodzenie po szlakach turystycznych które są wytyczone granicą (do zródeł sanu)pozdrawiam
bagnetSS Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 fajnie barbi jeszcze powiedz ze w strazy granicznej pracujesz?
RYSIEK-SANOK Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 WITAJCIE PANOWIE,jestem tu nowy i tylko sie przygladam waszym wpisą. mam prosbe czy podczas organizacji wyjazdu nie znalazlo by sie wolne miejsce dla mnie? nie posiadam auta,wiec mam ograniczone pole manewru,piszcie na moj gg 6974378,pozdrawiam Rysiek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.