ARKADIO.IE Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Sorki za foty ,ale z telefonu:(, nie nauczyłem się kombinować z pikselami:)pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Witam Łukasz ma całkowitą racje propo złoconych:) Już ich chyba nie liczę ,ale ładnie piszczą,pod cewką:)Ale:) zawsze jestem bardzo rozbawiony cały dzień, wiecie czemu? Bo ciekaw jestem ,czy ten co zgubił dokończył poszukiwania?pozdrawiam
diabelski Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Jak można zgubić jacka???? przecież nawet po szarpnięciu zostaje albo w wykrywaczu albo na kablu słuchawek... może po prostu się zrypał i gość na buta go wziął...he,he...
ARKADIO.IE Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Witam A jednak można:) he,he ,he Nawet sprawdziłem i działają He,he... A powiedz mi jak można zgubić saperkę? Bo tego jakoś nie kumam? A też znalazłem:) A powiedz jak można zgubić cewkę od wykrywki,bo też mi się trafiła,mała bo mała ,ale zawsze coś:)pozdrawiam
PUMA1 Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Witam mam pytanie czy koledzy kopiecie wszystkie sygnały smętkiem ? z tego wynika ze tak .Faktycznie ze słuchawki pomagają usłyszć ciche sygnały aly czy warto je kopać wiadomo ze smętek nie ma za dobrej dyskryminacji i duzo sygnałów jest na zwykły złom więc czy warto kopać takie sygnały.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.