armand Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 Dlaczego moderatorzy działu śpią", nie filtrują dyskusji do odpowiedzi n/t zadanego pytania?
axelxxl Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 Bardzo ciekawie czyta sie wątki sprzed paru lat. Każdy obstaje za swoim ale żeby z taka zajadłością? Z tym cudotwórstwem Rutusa to chyba troche przesadzano, Tesoro to też nie wierzchołek góry świata poszukiwaczy, choć stawiając na szali jednego i drugiego nie zastanawiałbym sie zbyt długo nad wyborem. Polskie rzemiosło tylko naśladuje...To tak troche jak z produktami z Dalekiego Wschodu. A najważniejszy argument to oczywiście cena, bo niech nikt nie ściemnia ze jakby mógł sobie pozwolić na co tylko chce to nadal trwał by w patriotycznym ruchu wspierającym polskie rzemiosło.Pozdrawiam
1000WATT Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Polskie rzemiosło tylko naśladuje..." Gdybyś tylko wiedział ile ja monet znalazłem Polskim rzemiosłem w miejscach dosłownie przerytych przez Tesoro.Dobry wykrywacz to jedno a poszukiwacz to drugie (jak ktoś piz.a to nawet rentgen nie pomoże)pozdrawiam
Martin Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Panowie :) , ustalmy , po prawie 4 latach nie odświeżajcie tematów tylko ewentualnie zakładajcie nowy :)Pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.