Skocz do zawartości

Czy po Smętku C. SCOPPE?

jurgen64

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam M.D-75 z całym szacunkiem, ale niestety nie.Ale wiem ,kto chce sprzedać 1220-R ,o ile nie sprzedał do tej pory ?Mogę zapytać? Na moim 1220-R chodzi moja połowa,więc rozumiesz:)pozdrawiam
Napisano
Godny uwagi jest również nowy model C.SCOPE CS4PI(statyk) co prawda nie posiada ani wskazówki ani wyświetlacza co po jakimś czasie staje się zbędne, ale podejrzewam, że zasięgi ma zbliżone do 1220xd i 1220R które są wręcz stworzone na militarke.
Pozdrawiam
Napisano
Witam jurgen64- co Ci da przesiadka np. na 1220xd/lub na 1220xdp. najważniejsze b.dobrą dyskryminacje i tryb statyczny,następnie nie bedziesz miał problemu z zlokalizowaniem przedmiotu(można b,dokładnie określić jakiego kształtu jest to coś) następne to wskaznik , a teraz jeszcze jedno (pewnie wiele osób się zaśmieje) dobry sprzęt na kolor ,począwszy od monet! a co najważniejsze jak dla mnie jeden z najlepszych sprzętów ststycznych. Co stracisz? całkiem możliwe, że lekko zasięg (ale nie wiem dokładnie) i pare złotych więcej:)pozdrawiam
Napisano
Witam, pewnie zasmucę pare osób ,ale C.scope 1220-R jest troszkę cieńszy od 1220xd/xdp.wiele razy mój serdeczny kolega mający 1220R,chciał pokazać co potrafi ten sprzęt,np mój 1220xd widział cel bardzo dokładnie,natomiast 1220R nic,cisza.Po wykopaniu był to nieśmiertelnik.Wiec po tym wnoszę, że w zamian za dokładkę elektroniki czegoś mu ubyło,natomiast ,co do cyferek,to mam mieszane uczucia? co do wskażnika w 1220xd/xdp jestem bardziej ufny.pozdrawiam
Napisano
Witam nawet o tym nie napisałem ,bo myślałem, że jest wiedome,1220xd/xdp cewka 26cm. Natomiast 1220R 20 cm cewka pełna. Ale dobra uwaga:) dzieki. ps.moja luba chodzi na C.scope 1220R właśnie z racij, że jest troszkę lżejszy,właśnie o cewke chodzi.pozdrawiam
Napisano
jaka jest cena c.scope 1220xd? probowalem sprawdzic na stronie c.scope ale nie moge znalezc tego modelu...
czy kosztuje tyle samo co 1220R?
pozdro radek66
Napisano
Witam -jurgen64 polecam się na przyszłość. Odnośnie cen w polskim sklepie to jest to szał.Nie mam pojęcia skąd mają takie kwoty? Ale jest wyjscie takie jak E-bay,lub rynek wtórny :( .Wiem że jest kiepsko . Do M.D-75 podaje Ci nr tel;600622442 dzwoniłem do tego gościa/znam go przez kolegę ,nie osobiscie , ma 1220xd/1220R tylko nie wiem co chce opchnąć.Teraz wszystko w twoich rękach. pozdrawiam
Napisano
Witam
Serdeczne dzięki ARKADIO.IE ,już dzwoniłem i się wstępnie dogadałem, do sprzedania jest XD
Jeszcze raz dzięki, pozdrawiam.
Napisano
Witam
Myslę, że sprzęcik ok. mam tam pół pół dnia jazdy, będę po niego za jakiś tydzień, sprawdzę to dam znać.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie