Gość Napisano 26 Maj 2002 Share Napisano 26 Maj 2002 Mam pytanie techniczne dotyczące wykrywacza. Kupiłem niedawno nowy sprzęt jest ok technicznie troche gorzej z ergonomią chcałbym przerobić rączkę słyszałem że podobno można skorzystać z kuli ortopedycznej - czy nie wie ktoś gdzie takową dostać - wiem o sklepach ze sprzętem rehabilitacyjnym ale tam ceny powalają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2002 Share Napisano 26 Maj 2002 Witam.Mógłbyś podać co to za wykrywacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2002 Share Napisano 26 Maj 2002 produkcja jakiejś firmy z Wrocławia(jest w instrukcji) PI z rurek pvc + skrzynak z elektroniką i akumlatorek 4AH cewka 36x 40 cma prostokątna -- kupiłem go za 250 złotych od pierwszego właściciela a osiągi 5 PLN 30 cm w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2002 Share Napisano 26 Maj 2002 Witaj ! Czy w twojej miejscowości jest bazar na który \ importerzy z Niemiec \" zwożą różne badziewie ?. Jeśli tak, tam na pewno kupisz kulę ortopedyczną. Sam osobiście przerobiłem kulę na uchwyt do piszczały - działa bez zarzutu. Tylko uważaj przy gięciu rurek, są cienkie ale solidnie twarde !! Powodzenia w poszukiwaniach !Rufus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2002 Share Napisano 26 Maj 2002 A za kulę zapłaciłem 10 PLNRufus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Share Napisano 1 Czerwiec 2002 jesli jestes z okolicy Bielska-Bialej to moge ci dac taka kule zostala mi jedna bo druga sam przerobilem na wykrywacz.pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Share Napisano 2 Czerwiec 2002 dzięki - kupiłem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.