Gość Napisano 26 Maj 2002 Napisano 26 Maj 2002 Mam pytanie techniczne dotyczące wykrywacza. Kupiłem niedawno nowy sprzęt jest ok technicznie troche gorzej z ergonomią chcałbym przerobić rączkę słyszałem że podobno można skorzystać z kuli ortopedycznej - czy nie wie ktoś gdzie takową dostać - wiem o sklepach ze sprzętem rehabilitacyjnym ale tam ceny powalają.
Gość Napisano 26 Maj 2002 Napisano 26 Maj 2002 produkcja jakiejś firmy z Wrocławia(jest w instrukcji) PI z rurek pvc + skrzynak z elektroniką i akumlatorek 4AH cewka 36x 40 cma prostokątna -- kupiłem go za 250 złotych od pierwszego właściciela a osiągi 5 PLN 30 cm w powietrzu
Gość Napisano 26 Maj 2002 Napisano 26 Maj 2002 Witaj ! Czy w twojej miejscowości jest bazar na który \ importerzy z Niemiec \" zwożą różne badziewie ?. Jeśli tak, tam na pewno kupisz kulę ortopedyczną. Sam osobiście przerobiłem kulę na uchwyt do piszczały - działa bez zarzutu. Tylko uważaj przy gięciu rurek, są cienkie ale solidnie twarde !! Powodzenia w poszukiwaniach !Rufus
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Napisano 1 Czerwiec 2002 jesli jestes z okolicy Bielska-Bialej to moge ci dac taka kule zostala mi jedna bo druga sam przerobilem na wykrywacz.pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.