Honor 88 Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 Witam..Poszukuje osob mieszkajacych w Angli, najlepiej okolice Londynu a zajmujacych sie poszukiwaniami z piszczalka..Prosze o wiadomosc..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 CZESC ja tymczasowo jestem w Sheffield jak ktos jest w okolicy niech sie odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 CZESC ja tymczasowo jestem w Sheffield jak ktos jest w okolicy niech sie odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamix Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 czesc!ja mieszkam w darlington pozdrawiam kolegow!GG3519054 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łysy Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Witam mieszkam od niedawna w worksop sprzęt posiadam ,natomiast jeśli chodzi o miejsca to jestem zupełnie zielony.jeśli ktoś w okolicy jest w tych sprawach zorientowany to bardzo proszę o wszelkie info.pozdrawiam adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bończa.tos Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 witam jest i londyn nawet same centrum jesli jeszcze sie nie dorobiles i nie wrociles do kraju jestem w londynie poszukiwacz na wyspach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 londyn 7 sisters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario1 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Czesc. Niewiem jak do was doleciec. tzn.trzepia ponoc na lotniskach. Raz lecialem przez Londyn ryanairem.Moze byscie przylecieli do mnie. Tj Cork (Ireland) na poludniu wyspy. Pytalem o prawo tutaj. Generalnie jest takze jak gdzies chcesz szukac to pytasz wlasciciela o pozwolenie. (dla ludzi z Polski - tutaj lasy sa prywatne)Jesli znajdziesz cos wybuchowego to wzywasz garde.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.