brendo Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 W sobotę 27 stycznia o godzinie 13 rozpocznie się spotkanie łódzkiej ekipy bunkrołazów.Zapraszamy wszystkich chętnych z okolic Łodzi i nie tylko.Celem spotkania jest luźna integracja z ludźmi o podobnych zainteresowaniach.Chętnych proszę o wpisywanie się na stronie www.bunkrowiec.com w dziale SPOTKANIA w topiku pt. Spotkanie Łódzkich Bunkrowców lub o kontakt pod numerami Gadu Gadu 131442 lub 2313719 albo numer telefonu 502 329 711Małe sprostowanie:To że najwięcej informacji o spotkaniu jest na bunkrowcu nie znaczy że bunkrowiec jest organizatorem. Jestem na bunkrowcu tylko użytkownikiem, nie jestem Adminem i nie jestem żadnym współtworzącym stronę bunkrowiec.com ani żadnej innej strony.Sam wpadłem na pomysł zorganizowania spotkania z ludzmi z innych stron bunkrowych bo przecież zainteresowania mamy bardzo podobne i nie powinny nas dzielić adresy stron www. Obecność na spotkaniu nie zobowiązuje nikogo do logowania się na jakiejkolwiek stronie ani do niczego innego. Mam nadzieje że będzie dużo ludzi, z którymi będzie można pogadać na nasze tematy. Może zaowocuje to wspólnymi wypadami na imprezę do Konewki a w tej dziedzinie mamy juz osiągnięcia :) imprezki są tak zajefajne że po powrocie do domu juz myślimy o następnej imprezie :)Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie, piszcie na moje GG albo dzwońcie to się umówimy, będzie dobrze i mam nadzieje że takie spotkania stana się tradycją.Spotkanie odbędzie się w centrum Łodzi na ulicy Tuwima przy Sienkiewicza na parkingu stacji Orlen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brendo Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Zapomniałem dodać numer GG i numer telefonu :)Gadu gadu domowy 131442 Gadu gadu firmowy 2313719 lub kom 502 329 711Możecie dzwonić lub pisać SMS-y Zapraszam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.