roman1968 Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 Prosze o rade po elektrolizie co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman1968 Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman1968 Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 bagnet jest przed elektroliza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 A okładki drewniane czy bekielitowe? Jak nie ma okładek to możesz pobawić się w dorabianie.. Trochę pracy ale efekty są widoczne :) Ja mam jeszcze pare kawałków ciemnego drewna z których robie okładziny, wyglądają jak prawdziwe. Po elektrolizie możesz go również poksydować jeśli to bagnet niemiecki. Bo polskie oksydowane nie były. Jednak to droga zabawa.Ostatecznie kup opakowanie smaru grafitowego wysmaruj go dokladnie i po ok.5 min wypoleruj.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 roman1968, zamieściłeś fotki na których nic nie widać - zbyt mały format. Mam parę bagnecików w stanie wykopkowym, chciałbym wreszcie je wyczyścić, w związku z tym mam pytanie: Czy elektroliza nie zaszkodzi drewnianym oładzinom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman1968 Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 brak jest okładek przepraszam za format zdjeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Drewnianym okładką ZASZKODZI elektroliza. Ebonit przetrwa.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Z tych okładek juz raczej nic nie będzie. Poprostu elektroliza. Z tego co widze to niemiec więc mozesz kupic oksyde albo po elektrolizie podczyscic jeszcze troszkę na szczotce i na pułkepzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.