pablcbr Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 witamzastanawiam sie nad zakupem jakiejs wykrywki powiedzcie o swoich uwagach co polecacie itd ,generalnie jak to jest z tym kopaniem pozdrawiam pablcbr wesołych swiat :)
Dziki Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Uzywany Rutus First + lub Ultra II (tez uzywana). Mozna trafic na gwarancji. W razie znudzenia hobby mozna latwo sprzedac, bo to dobry sprzet i w miare bezawaryjny. No i w miare uniwersalny co jest istotne dla poczatkujacego uzytkownika.Pozdrawiam!
rubin Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 dla początkujacego nawet dobrej jakości PI bedzie dobry, ale wszystko zależy co taki początkujący chce szukac.Jak militarke to PI w zupełności wystarczy i beda niezłe efekty.Jezeli to ma być coś uniwersalnego to patrz odpowiedz powyżej. pozdrawiam i życze wesołych świat
PUMA1 Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Za jakieś 400 setki polecam Bonty Huntera Tracker 4 na początek super i dobra dyskryminacja
pablcbr Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Napisano 24 Grudzień 2006 Witam.Fota to monnlicher, znaleziony w magazynie ( szrot)".Chciałbym szukać wszystkiego co przedstawia jakakolwiek wartosc kolekcjonerską. Kręcą mnie fanty które maja swoje lata i historie, ale mam rosterki wieku młodego poszukiwacza tzn czy znajde czas i siły na kopanie.Dziekuje za wszystkie wskazówki, sa dla mnie bardzo cenne.Pozdrawiam Paweł.
PUMA1 Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 Naprawde bh tracker 4 mieści się w tej cenie i jak na początek daje rade.
pablcbr Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Napisano 24 Grudzień 2006 PUMA DZIEKI ,pomysle na tym sprzetem ,a na allegro jet tego sporo ???
PUMA1 Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Witam przeglądaj allegro i napisz ogłoszenie w Odkrywacy w ogłoszeniach jaki chcesz kupić wykrywacz moze coś Ci się trafi. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.