Skocz do zawartości

jaki wykrywacz dla laika polecacie do 500 zł

pablcbr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
zastanawiam sie nad zakupem jakiejs wykrywki
powiedzcie o swoich uwagach co polecacie itd ,generalnie jak to jest z tym kopaniem
pozdrawiam pablcbr

wesołych swiat :)
Napisano
Uzywany Rutus First + lub Ultra II (tez uzywana). Mozna trafic na gwarancji. W razie znudzenia hobby mozna latwo sprzedac, bo to dobry sprzet i w miare bezawaryjny. No i w miare uniwersalny co jest istotne dla poczatkujacego uzytkownika.

Pozdrawiam!
Napisano
dla początkujacego nawet dobrej jakości PI bedzie dobry, ale wszystko zależy co taki początkujący chce szukac.Jak militarke to PI w zupełności wystarczy i beda niezłe efekty.Jezeli to ma być coś uniwersalnego to patrz odpowiedz powyżej. pozdrawiam i życze wesołych świat
Napisano

Witam.Fota to monnlicher, znaleziony w magazynie ( szrot)".
Chciałbym szukać wszystkiego co przedstawia jakakolwiek wartosc kolekcjonerską. Kręcą mnie fanty które maja swoje lata i historie, ale mam rosterki wieku młodego poszukiwacza tzn czy znajde czas i siły na kopanie.
Dziekuje za wszystkie wskazówki, sa dla mnie bardzo cenne.
Pozdrawiam Paweł.

Napisano
Witam przeglądaj allegro i napisz ogłoszenie w Odkrywacy w ogłoszeniach jaki chcesz kupić wykrywacz moze coś Ci się trafi. pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie