igor02 Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 Witam.Może to głupie pytanie ale może ktoś mi powiedzieć na konkretnych przykładach jak to wygląda. Ile więcej trzeba zostawić dla banku itp. itd.Wielkie dzięki za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam
armand Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Przy 12 ratach koszt dodatkowej opłaty jest nieco większy niż jedna rata czyli plus ok. 12%. Ala 1000zł ceny wykrywacza dodatkowe koszty to ok. 1200 zł. To są dodatkowe koszty doliczane przez firmę finansową udzielającą rat.Nie opłaca się brać większej ilości rat, bo rosną koszty dodatkowe.
armand Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Przepraszam - pomyłka. Dla 1000zł ceny wykrywacza dodatkowe koszty to ok. 120 zł.
igor02 Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 Wielkie dzięki.A może ktoś kupował na raty albo jest w trakcie jak to wygląda od strony echnicznej".
suchy ss Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 najlepiej jak poszukasz sobie dobrego banku, wezmiesz pozyczke, z reguly sprzetu typowo na raty przez jakis bank sie nie oplaca, co innego gdyby firma sprzedajaca wykrywacze prowadzila takze sprzedaz ratalna we wlasnym zakresie, to pewnie % wyniusl by 0:)
Martin Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Kolejny wątek z gatunku odchudzonych". Jedno zdanie w gwoli wyjaśnienia do Armanda: jako , że jestem nieczułym , wrednym i złośliwym ponad miarę gościem to dlatego nie mam jakiejkolwiek ( jak to określasz) sympatii" w żadnym sklepie z wykrywaczami ani u żadnego dystrybutora sprzętu poszukiwawczego :)Reklamą jest także podawanie mniej lub bardziej dokładnych adresów firm zajmujacych sie handlem wykrywaczami - to tak do tych wszystkich ewentualnych zadowolonych klientów ;)Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.