kraf Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Napisano 19 Grudzień 2006 i jeszcze rant, z góry dziękuję za pomoc
janushew Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 A nie będzie to pokrętło lampy naftowej?? pozdr j
pawulon26 Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Raczej na 100% jest to pokrętło od lampy naftowej.
kraf Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 No nieźle. Nie spodziewałem się, że pokrętła mogą mieć takie zaangażowane wzorki:)Dzięki, pozrdawiamkraf
Przełaj Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 Mam identyczne kółeczko jak kolega Kraf i oprócz tego znalazłem większe kółeczko z takim samym motywem gwiazdy Dawida w którym ktoś specjalnie zrobił otwór lub go powiększył. Czy na pewno te eksponaty to pokrętła od lamp naftowych czy może jakoś Żydowski żeton?Czy może rzeczywiście są to pokrętła z tym, że z tego większego zrobiono jakąś podkładkę. Może ktoś ma coś jeszcze do dodania na ten temat? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.