axelxxl Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 Mam propozycje kupienia Bounty Hunter Lone Star za 500 Pln. Warto? Interesuja mnie tylko poszukiwania monet. Prosze o pomoc i opinie.Wielkie dzieki.
ARKADIO.IE Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 witam odnośnie poszukiwań koloru nie jest taki kiepski,jest to prosty sprzęcik,3-tonowa dyskryminacja, le ma wade jest dość płytki.więc nie ma się czego spodziewać.pozdrawiam
Darek419 Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Do monet może być.Z zasięgiem nie jest tak tragicznie,pozdro.
Zwierzu Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 WitamPrzychylam sie do zdania DarkaJa używałem Lona pare sezonów i sprawował sie przyzwoicieAle jedno małe ale...sprawdz koniecznie cewke czy nie jest uszkodzona.To najczestsza awaria Lona gdy chodzi sie bez ochronki.Nowa kosztuje 200zł.A za 700zł.to wolałbym kupić inny używany...PozdrawiamZwierz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.