zoltar92 Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2006 czy jest ktoś ze stolicy jeżdżący w stronę pultuska na wykopy , chętnie bym się zabral w tygodniu w tamte rejony , znam tam sporo miejsc wartych odwiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 na przykład ja;) mieszkam ok 3 km od Serocka (Pułtusk niedaleko), ale codziennie jeżdże do Waw. jest tylko problem... nie mam na razie własnej wykrywki:/pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom323 Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Witam. Jestem z Wawy i moge sie przyłączyć do pogrzebania w tamtych rejonach. Ja mam wykrywke :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurgen64 Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Witam serdecznie!Chętnie się podłączę.JURGEN64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom323 Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 jak by co to mój gadulec 2353655 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.