Germ83 Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Napisano 8 Grudzień 2006 Czy ktoś szukał w okolicach Wołomina pod Warszawą?Może dacie pomysł gdzie szukać w tych stronach.pozdrawiam.
Darek419 Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Dobre pytanie.Wbij się w pierwszy lepszy lasek w okolicy i po sprawie.Lusek od pepeszy,mośka nakopiesz z kilo,to mogę ci obiecać w ciemno.pozdro
tom323 Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Witam. Możesz skoczyć do lasku między Wołominem a Markami. Tam sądze że warto. Sam musze kiedyś tam skoczyć
Darek419 Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Dokładnie,Tam też można,albo bardziej na północ,nie ma różnicy.pozdro.
Germ83 Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 Wielkie dzięki.Pozdrawiam i czekam na kolejne informacje.
tom323 Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Jak chcesz to też możesz pobiegac pod wólką radzymińską. W tamtejszym lasku tez można złapać troche fantów. Pozdrawiam
koza Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 między wsią czarna a wsią ciemne wzdłuż szosy Wołomin Radzymin była największa bitwa pancerna w Polsce między ruskami a Niemcami po bitwie ruscy wycofali się za rzeke czarna
pretorian(L) Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Witam.Interesują mnie monetki i pod tym kątem patrze na poszukiwania.Może ktoś wie o starych dworkach,karczmach,kościołach itp.Stara mapa okolic Wołomina też by była mile widziana.Z góry dziękuje i wszystkiego dobrego z Nowym Rokiem :)
koza Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 pretorian(L)Wejdzi sobie na topmap mają tam mapy Kongresówki i zamów mape warszawy jak dobrze przybliżysz znajdziesz tam Wołomin. Ale raczej w okolicach Wołomina nie było takich rzeczy jak karczmy itp
pretorian(L) Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Jak ktoś jest zainteresowany militarką moge podrzucić miejscówke.Znalazłem tam rozpadającą sie skrzynie z amunicją,a w około cały czas pokazywało mi iron.Militaria mnie nie interesują więc niekopałem sygnałów żelaznych,ale jest tego ful.Może to zaboleć miłośników militarii:wszystkie pełne naboje rozwaliłem saperką żeby dzieciaki nic sobie nie zrobiły.Jak coś to 2404059gg
tom323 Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Wiatam. Może być fajna miejscówka. Jak możesz to podaj namiary? Z góry dziekuje
pretorian(L) Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Jest to pomiędzy Kraszewem a Emilianowem 1,5 km od PGR-u w strone Emilianowa.Jak będziesz miał problem z trafieniem to mój nr 503451110.Ja jutro i najbliższe dni w terenie z wykrywką.Będe szukał koło tego miejsca drobnicy.Pare bitew XVIII i XIXw tam było
tr Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 Pretorian ty jestes z wawy? Bo szukam kogos do wspolnych poszukiwan za chwile bede mobilny tylko jeszcze musze zdac egzamin na prawko:) samochod juz kupilem:)
pretorian(L) Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 Jestem z Wołomina jak będziesz szukał w mojej okolicy to daj znać
tom323 Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 No własnie ja też sie odezwałem do Ciebie Pretorian na gg. Jak narazie pogoda jest super więc planuje wypad w sobote w te rejony co proponowałeś.
Germ83 Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Napisano 23 Styczeń 2007 Wielkie dzięki za komętaze :)Czy może posiada ktoś starą mapę Wołomina i okolic???Gdzie można taką znaleźć??Pozdrawiam.
efes Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Pretorian dla mnie nie jesteś lepszy od złomiarzy.Jeśli cos jest niebezpieczne lub cię nie interesuje zakop to po prostu.Niszczysz rzeczy,które za kilkadziesiąt lat dla innych moga byc prawdziwym rarytasem.Wyobraź sobie ,że ktoś porozbijał amunicję od polskich NK-emow.A ktoś inny powiercił monety i porobił z nich podkładki bo akurat tego nie zbiera. WIELKI WSTYD.
pretorian(L) Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Myśl co chcesz.Ja i tak stawiam na bezpieczeństwo innych ludzi.Pomyślmy:pełne pociski,dzieci i ogień.Fajnie nie:/wolałem zniszczyć niż z powrotem zakopać i żeby nieodpowiedzialna osoba to znalazła.
tr Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Pretorian w czwartek wybral bym sie w twoje okolice masz ochote troche pokopac?
marcjew Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 efes proponuje porozmawiac z min.Szczyglo moze uda Ci sie go namowic do zlikwidowania patroli minerskich....Pozdrawiam!!!
tr Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 nie mam zabardzo miejsca, ale pewnie cos sie znajdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.