Skocz do zawartości

skrzynki MG malowanie

Klaus BOLS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
panowie czy aluminiowe skrzynki do mg malowano na czarno? a nie tylko feldgrau czy na piaskowo. Bo na czarnobiałych fotkach podpada mi taki ciemniejszy odcień farby na nich.
A i jak widze fotki współczesne to też to jakis ciemniejszy niz zielony mają kolor te resztki farby. tak wiec czy je malowalono zazwyczaj na czarno czy to tylko takei moje złudzenie?

pozdrawiam
Napisano

Witam mam kolego kilka i rzadna niejest czarna mam zielone i taką jak na zdieciu feldgrau, mialem tez w koloze piaskowym.

Napisano
też mam kilkanascie skrzynek do mg i żadna nie jest czarna
jak produkowali aluminiowe skrzynki była jeszcze odpowiednia farba ,co nie znaczy że nie ma.
Napisano
Sorki za błąd chciałem napisać, ze wiekszość jakie widywałem miała kolor ciemnej zieleni, ale czarne o ile mnie pamięć nie myli też widziałem.

Pozdr
Napisano
Czarek możesz dac wiecej zdjeć tej skrzynki lub na parkacamo@op.pl ja mam tylko dwie skrzynki aluminiową w bdb stanie w kolorze zielonym oraz stalową w kolorze piaskowym jak zrobie fotki to dodam na forum.
Napisano

jasne że moge-mam andzieję że będzie choc troszkę camo widać-po latach leżenia w ziemi nie ma juz tak strasznie ostrych różnic kolorów ale chyba coś tam na fotkach widać(na żywo więcej)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie