Skocz do zawartości

Użytkownicy Solarisa

Igor Grożny

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
Napisano
Jeśli nie umiesz interpretować postów?- To nie zabieraj się do ich komentowania.Mam nadzieje że reprezentujesz jakiś poziom i powstrzymasz się od komentarzy, które są nie na miejscu.
Napisano
Może i nie zrozumiałem Twojego posta bo go nieodpowiednio sformułowałeś.
I nie bądz taki groźny Iwan hehe

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 10:45 28-12-2006
Napisano
Skoro

Moderatorem tego działu jest: Bocian, marecki., proteus, admin,"

to co oznacza

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 10:45 28-12-2006"

???
Napisano
Przepraszam a o co się sznownym panom rozchodzi i gdzie sie podział mój post ?????
zagladam sobie do ciekawie zapowiadajacego sie tematu a tu zamiast konkretnej treści jakieś dziwaczne dyskusje
może ktoś mnie oświeci o co tu chodzi????
Z poważaniem Piotr
Napisano
Kolego klemas tawój post jest na forum Towarzyskie-Hyde Park.To podwójne zabezpieczenie na wypadek niepopularności jednego z dwóch forum na którym zamieściłem mój wątek.
Do zobaczenia na czerwcowym zlocie w Nysie.
Darz grunt
Napisano
Wracając do tematu nie polecam wspólnych wypadów z kilkoma detektorami rutusa , chyba ze ekipa mocno się po terenie rozejdzie.Jak każdy użytkownik tego sprzętu wie, żeby wykrywki się nie sprzęgały trzeba zachować odległość ok 10m. jeden od drugiego.
Pozdrawiam wszystkich raci po rutusku"
DARZ DÓŁ i do zobaczenia na zlocie w Nysie
Napisano
W Nysie będzie ostro hehe.
Ekipa Brzesko Wrocłaska stawi się licznie:D

Solarka mnie zaczęła denerwowac, swoimi głupkowatymi sygnałami na niektórych polach, albo przy wysokiej trawie, cąłkowicie nie da się szukac.
Napisano
Kudlaty, to prawdopodobnie wina baterii ktore lataja w luznych stykach, mialem podobny problem, podegnij styki do wewnatrz i wsadz pod nie np gumki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie