Igor Grożny Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 Mam propozycje aby wszyscy posiadacze Solarisa wpisali się w tym wątku z kąd pochodzą. Będzie nam łatwiej umówić się na jakiś wspólny wypad w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 Smolice koło Nysy. Pozdrawiam Bogusław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Kilkunastu użytkowników Solarisa jest we Wrocławiu.Zadawaj pytania, jeżeli takie posiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 Jeśli nie umiesz interpretować postów?- To nie zabieraj się do ich komentowania.Mam nadzieje że reprezentujesz jakiś poziom i powstrzymasz się od komentarzy, które są nie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Może i nie zrozumiałem Twojego posta bo go nieodpowiednio sformułowałeś.I nie bądz taki groźny Iwan hehePost został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 10:45 28-12-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carbonado Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 SkoroModeratorem tego działu jest: Bocian, marecki., proteus, admin,"to co oznaczaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 10:45 28-12-2006"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2006 KudłatyHD coś ty taki upier..iwy. Ha ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klemas Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Przepraszam a o co się sznownym panom rozchodzi i gdzie sie podział mój post ?????zagladam sobie do ciekawie zapowiadajacego sie tematu a tu zamiast konkretnej treści jakieś dziwaczne dyskusje może ktoś mnie oświeci o co tu chodzi????Z poważaniem Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Kolego klemas tawój post jest na forum Towarzyskie-Hyde Park.To podwójne zabezpieczenie na wypadek niepopularności jednego z dwóch forum na którym zamieściłem mój wątek. Do zobaczenia na czerwcowym zlocie w Nysie. Darz grunt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Wracając do tematu nie polecam wspólnych wypadów z kilkoma detektorami rutusa , chyba ze ekipa mocno się po terenie rozejdzie.Jak każdy użytkownik tego sprzętu wie, żeby wykrywki się nie sprzęgały trzeba zachować odległość ok 10m. jeden od drugiego.Pozdrawiam wszystkich raci po rutusku"DARZ DÓŁ i do zobaczenia na zlocie w Nysie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 W Nysie będzie ostro hehe.Ekipa Brzesko Wrocłaska stawi się licznie:DSolarka mnie zaczęła denerwowac, swoimi głupkowatymi sygnałami na niektórych polach, albo przy wysokiej trawie, cąłkowicie nie da się szukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Kudlaty, to prawdopodobnie wina baterii ktore lataja w luznych stykach, mialem podobny problem, podegnij styki do wewnatrz i wsadz pod nie np gumki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.