mikson Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Napisano 5 Grudzień 2006 powoli przymierzam się do eksploracji kilku sztolni pokopalnianych w kowarach ... w związku z tym przydałby sie, zwłaszcza w tych rejonach jakis podręczny gajger ... czy ktoś z forumowiczów może polecić coś (nadmieniam, iż przelicznik cena/jakość ma główne znaczenie) pozdro.
kopijnik2 Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 po szale czarnobylskim mogą zostać w sanepidach
rubin Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 mam kolge który kiedys nabył taki sprzet za grosze od rosjan na bazarku.Zapytam może chce sprzedać.Jeśli oczywiscie interesuje cie taki sprzęt zza Buga.
mikson Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Napisano 8 Grudzień 2006 zasadniczo mógłby być i zza buga tylko żeby to nie był wielki klamot zawalający pół plecaka ... jak byś mógł się dowiedzieć czy jest ewentualnie na sprzedaż był bym dzwięczny ;)
rubin Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 Już wiem wszystko a właściwie nic z tego.sprzęt ma ,nawet 2 sztuki ale nie sprzeda.Ten jeden jest podobno bardzo czuły.O wielkośc nie pytałem ale wydaje mi sie że urządzenie jest niewielkie.Musisz pytac zaprzyjaznionych rosjan bo naszego sprzętu pewnie nie kupisz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.