Woytas20 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Napisano 4 Grudzień 2006 Nigdy jeszcze nie szukałem ze słuchawkami więc chciałem spytać czy w słuchawkach słyszy się coś czego nie słyszy się w normalnym głośniku?Dzięki pozdro
kopijnik2 Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 zarówno w pierwszym jak i w drugim przypadku usłyszysz uwagi kolegów dotyczące większej wrażliwości w wyborze forum dla tematów wątków...
suchy ss Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 w sluchawkach uslyszysz dzwieki ktorych nie uslyszysz w glosniku tj. te ciche dzwieki, zrob sobie eksperyment:)
M.D-75 Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 Jest jeszcze jeden plus - nie będzie Cię słychać w promieniu kilometra
Queis Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 Witam napewno zaoszczedzisz troche energi i to dosc sporo dla mnie to jest dosc wazne ,i zaczniesz trafiac male ale zato ciekawe fanty .
piotrek_k Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 Słuchawki są o wiele lepsze od głośnika a powody już zostały podane:)pozdro
Woytas20 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Napisano 4 Grudzień 2006 Aha bo właśnie jak szukam w trybie statycznym np.To jak dobrze rozumiem to czego wogóle nie usłysze w głośniku moge usłyszeć w słuchawkach? :) .Ok będe musiał to wypróbować
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.