tomcat3 Napisano 26 Listopad 2006 Autor Napisano 26 Listopad 2006 Chcialbym poznac Wasze opinie na temat tego sprzetu.Dotychczas pracowalem na hs-3.Jakie sa roznice?Zbieram odznaczenia i klamerki.Dzieki z gory za opinie.
ARKADIO.IE Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 witam odnośnie tego sprzętu można napisać wiele.ale jak do tej pory najciekawszy statyk z calej gamy .C.scope to bardzo dobra firma .napewno odczujesz wielka zmiane na plus,odnośnie koloru.ja na nim szaleje. pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 zapomniałem http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5824202909&category=14955&sspagename=rvi:1:1v_search pozdrawiam
tomcat3 Napisano 27 Listopad 2006 Autor Napisano 27 Listopad 2006 dzieki serdeczne.Obecnie jestem osobiscie w uk i ostatnio trafilem na ten sprzet.wlasnie dlatego prosilem kolegow o pomoc.Dzieki ARKADIO
ARKADIO.IE Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 witam polecam sie na przyszłość .sprzęt wart grzechu.pozdrawiam ja w Irland/ale czasam Edindurgh.pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 witam może skożystasz.pozdro http://www.joanallen.co.uk/
tomcat3 Napisano 28 Listopad 2006 Autor Napisano 28 Listopad 2006 Witam.Dzieki przyda mi sie.Sluchaj,jak jest z przewozem przez granice?Trzeba miec jakis dodatkowy papier czy tylko wystarczy zglosic przy odprawie?Dzieki i pozdrawiam z Londynu
ARKADIO.IE Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 witam odnośnie przewozu,sprzętu wcześniej nie bylo problemu.ale odnośnie samolotu,wiesz jak jest z bagażem podręcznym na dzień dzisiejszy ? powarjowali;;? ale i tak jak go kupisz będziesz miał paragon,więc spoko,ani nie polepszy,ani nie pogorszy sprawy przewozu.oni nie zwracają na takie żeczy uwagi.ja latam z dwoma sprzętami tam i z powrotem,ale w kwietniu będzie jeszcze lepiej bo jakoś doszedł mi jeszcze jeden. pozdrowienia Arkadio.ie z IE
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.