Skocz do zawartości

To jest prawdziwa historia!!!!!!!!

Gość Jeestsuper(nielog)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3245084481&category=15504
Napisano
Kolego, zdjęcia z tej aukcji były pokazywane tu niedawno aż dwa razy. Następnym razem przeglądaj uważnie poprzednie posty. Nie jest to broń boże złośliwa uwaga, tylko szkoda zaśmiecać forum. Sorry Bocian:)

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Cześć. Takie posty jak monsuna skutecznie zniechęcają ludzi spoza kręgu tuzów tego forum (znane powtarzające się loginy) do zabrania głosu w dyskusji. Mam nadzieje ze to forum służy nie paru osobom - lecz całej społeczności internetowej do rozwijania swoich zainteresowan i zabawy. Jednakze jako stały czytelnik obserwuje stała agresję wtajemniczonych wobec osób nie dysponujacych techniczna, szczegółową wiedzą. Koledzy troche tolerancji. Zupełnie się nie dziwię, ze czesc osób spoza forum nie darzy atencją tutejszych, jeszcze raz powiem - tuzów.

poviss
Napisano
Kolego Poviss,
nie chciałem nikogo zniechęcać tą sugestią, ani broń boże urazić. Zwróciłem tylko uwagę, że Ktoś trzeci raz z koleji załącza ten sam link, to chyba nie jest przestępstwo. Jeśli chodzi o moją skromną osobę, to pragnę wyjaśnić, że na forum zacząłem się odzywać" w zasadzie dopiero od niedawna, tzn. może od miesiąca. Wcześniej czytałem na bieżąco wszystkie posty na forum i w ten sposób zdobyłem swoją wiedzę na interesujące nas tematy (że cały czas dowiaduję się tu ciekawych rzeczy), ale nie pozjadałem na pewno wszystkich rozumów. Także jak widzisz nie jestem wcale tym tzw. Wtajemniczonym". Zanim napiszę nowy post lub dodam coś do poprzedniego też zastanawiam się dwa razy, żeby nie palnąć żadnej gafy.
Osobiście zauważyłem, że z niektórymi osobami trudno nawiązać kontakt, ale wydaje mi się, że nie ma to nic wspólnego ze wstrzemieźliwością, lecz obawą przed osobami niepewnymi", czyli tzw. prowokatorami".

Mam nadzieję, że argumentacja jest O.K.
Pozdrawiam
Marcin
Napisano
zapomniałeś dopisać moim zdaniem". A moim zdaniem na przykład, niestety ale sporą część racji ma Monsun. Nie boli mnie specjalnie, że sie po raz trzeci powtarza ten sam post, ale zwrócenie uwagi było jak najbardziej na miejscu. Działu sprzęt poszukiwawczy" już właściwie nie czytam bo z częstotliwością zegara atomowego pojawiają się tam posty wykrywacz do 500 zł" albo jaki wybrać" i szczerze powiedziawszy ktoś, kto potrafi skorzystać z wyszukiwarki na takie pytanie znajdzie odpowiedź. I nie będzie zapychał Bocianowi bazy kolejnymi rekordami :) a userom kolejnych kliknięć w to samo.
Napisano
Zgoda, ale sam przyznasz, że wypowiedź Monsuna nie sprzyja nawiązywaniu przyjacielskich kontaktów etc. (moim zdaniem)
Napisano
Koledzy!
Moja uwaga nie była na prawdę złośliwa, zaznaczyłem to od razu na samym początku. Postawcie się w takiej sytuacji: siedzicie w pracy, od czasu do czasu lukacie ukradkiem, czy nie ma na naszym kochanym forum czegoś nowego i nagle jest. Nowiutki pościk o bardzo ciekawym temacie To jest prawdziwa historia". Otwieram i co widzę, link na e-bay'a. Zapuszczam, czekam, zapierdzielam z robotą, bo pracować też trzeba. Odpalam okno i ... trochę się zawiodłem. Ogólnie foty są super!
Panowie, jestem jak najbardziej za tym, aby przybywało nowych forumowiczów, gdyż w ten sposób mamy okazję dowiedzieć się więcej ciekawych informacji z różnych stron Polski. Szkoda tylko, że niektórzy odbierają moją uwagę do kolegi jeestsuper" w taki a nie inny sposób, ale o.k., rozumiem, każdy interpretuje to na swój sposób.
Kolego jeestsuper", nie przejmuj się. Zachęcam do czytania wszystkich postów po kolei, bo w każdym znajdzie się wiele ciekawych informacji.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Temat zatem zakończony. Pozdrawiam Monsuna i wszystkich inych.
Poviss

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie