Skocz do zawartości

motory

@@@

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
www.redmotorz.com , a ja kchcesz piszn a priva karolsawiak2@interia.pl to Ci wyślę opracowanie autorskie dotyczące ww motocykli
Napisano
Jak się uczciwie zrobi remont kapitalny to dzałają. Kiedyś takim motorem zrobiłem ponad 80tyś km między remontami. Drobne usterki są nieuniknione. Upierdliwa jest prądnica.
Wojtek
Napisano
2-3 tys.M-72 To juz wiekszy wydatek.nawet 5 za taki w srednim stanie.Nie myslales o gorniaku? Urale sa mile we wspolpracy najczesciej.W sumie naj mniej zawodne z rusow.Dniepr sie sypie nie milosiernie.Dolniaki typu M-72 i k750 pomimo swoich lat sa mniej zawodne ale bardzo duzo pala.10-11 litrow.Dobrze wyregulowany ural na czeskich gaznikach ikowa z elektronicznym zaplonem i alternatorem pali 4 lirry.
Napisano
Znam goscia z Suchej Beskidzkiej ktory przerobil swojego urala na gaz.I ma go w dowodzie.Byl o nim artykul w Motocykliscie pazdziernikowym.Teraz wydedukowal naped roznicowy na kolo wozka bocznego.Jezdzilem tym motocyklem.Rewelacja.Zaraz wam wkleje fote
  • 2 weeks later...
Napisano
mam pytanie czy to jest dobra oferta czyhttp://moto.allegro.pl/item146834141__k750_z_wozkiem_bocznym_.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie