mikson Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 apropos produktów pana henia to ma ktoś z forumowiczów namiar na stronkę na której można by obejrzeć wszystkie produkty pana henia względnie może katalog wykrywek ... byc może pytanie jest mało profesjonalne ale jako początkujący poszukiwacz i forumowicz mam prawo do pewnej dozy naiwności ;-) aha i witam po raz pierwszy na forum ... jakby co to link lub pliczek na mejla - mikson@poczta.onet.pl ... z góry dzięki za odp. pozdro.
Merdoc Napisano 30 Listopad 2006 Autor Napisano 30 Listopad 2006 chłopaki na początku chciłbym przeprosić za te chasło naganiacze zle zrozumiałem sprzedawce a po drugie woem ze staraciesie pomuc człowiekowi ale obejrzyjcie inne tematy bardziej rozwiniete na temat wzakupienia wykrywki kazdy z was wymienia modele i to wsiozadnych namiarów nic na zakup robicie poprostu metlik w głowie dzieki z góry za jakąś takąś pomoc pozdro a ja i tak kupuje Wykrywacz Tesoro Silver uMAX. najwyzej napuisze na forum jak sie sprzwuje ona :)
gusstaw Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Witam jestem użytkownikem Silvera od 3 miesiecy fakt że szukam monet lecz musze przyznać że fanty duże typowe miltaria też znajduję.Ostatni raz gdy byłem na polu na głębogości około metra znalazłem duży pocisk sygnał był srednio silny i rozciągnięty na ok 40cm .To typowe sygnały na militarkę o dużej masie miałem ich kilka w lesie i to całkiem przypadkowo .Absolutnie nie jestem stronniczy pisze tylko swoje spostrzeżenia i wiem ze Silver jest prostą wykrywką ale naprawdę fajną i to co mi najbardziej pasuje to dyskryminacja która naprawde jest ok.Każdą wykrywkę trzeba poznać i dopasowac sie do niej Silver to mój drugi wykrywacz i wierzę w to ze chodzac z prostą wykrywka którą się dobrze zna można smiało mieć lepsze wyniki niz ktos kto ma wypas ale go nie zna bądz nie czuje"
matiin Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 witam,nawiązując do wypowiedzi gusstawa. Biegam obecnie z Cibolą i mam podobne spostrzeżenia do przedmówcy. Też głównie skupiam się na monetach ale do lasu czasami wypadzik się zdarzy. Cibola podobnie reaguje na żelastwo jak Silver. Dyskryminacja jest bardzo dobra. W lesie skręcam ją na poziom minimum. Militarka wtedy wyskakuje bez problemu. No ale najważniejsze to poznać bardzo dobrze swoją maszynkę. Merdoc będziesz zadowolony z Tesoro.pozdrawiam.
tomcat3 Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Witam.Jestem posiadaczem smetka juz od paru lat.Jezeli chodzi Ci o militarke to dobry wybor.Moim zdaniem cewka 30 jest odpowiednia na militare.JAK SIE SAM NIE PRZEKONASZ NIEBEDZIESZ WIEDZIAL-ale wybor nalezy do Ciebie.poz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.