Skocz do zawartości

odkrycie Sekretarynki

Gość Beata

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To bardzo miło z Waszej strony, że dzwonicie do mnie lub wysyłacie sms-y z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia, ale na szczęście nic mi nie dolega. Doprawdy nie wiem dlaczego Redakcja \O\" pytających o mnie czytelników raczy bajkami o mojeje chorobie, tudzież urlopie wypoczynkowym, zamiast przyznać wprost, że zostało zlikwidowane stanowisko sekretarki, a ja juz tam nie pracuję.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich, którzy dzwonili i pisali do Redakcji. Niektórych z Was poznałam osobiście i na pewno jeszcze się z nimi zobaczę. Wszystkim pozostałym życzę pomyślnych skarbowych łowów i czasopisma pełnego fachowych treści.
Beata
Napisano
szkoda..przykro..zycze powodzenia.. robert z pabianic
Napisano
Nie mam nic przeciwko Radkowi Sz.,ale naprawde wolałem Twój głos w słuchawce.Żal,żal,ale mam nadzieje ,że połknęłas przez ten rok bakcyla i będziemy się gdzies tam w terenie spotykac.Do miłego ,pozdrowienia dla K.
Grzebiuszka
Napisano
Żeby zwolnić najlepszego malarza hełmów na świecie! Skandal. Prezesa trzeba zwolnić!
Napisano
Czy to u Was w Odkrywcy jakaś nowa choroba nastąpiła,że najpierw zwalnia się dziennikarzy a potem sekretarynki ? Powodzenia-i ja wiedziałem,ze byłaś chora ! RAFAŁ
Napisano
Jak nie ma sekretarki, to ciekawe z jak dużym opóźnieniem teraz będzie docierał do czytelników \ODKRYWCA\"....
Napisano
To przykre że oszczędności Odkrywca zaczął od redukcji, i to własnie od Pani. Będziemy zawsze o Pani Pamiętać i życzymy wszystkiego dobrego. Zastąpienie Pani, automatem telefonicznym nie wróży niczego dobrego Odkrywcy. Jeżeli brak kasy w redakcji, trzeba było szukać jej gdzie indziej,-choćby pod ziemią. Nie należało rozpoczynać oszczędności w wydawnictwie, od likwidacji jego serca.
Z poważaniem
Napisano
Do Beaty. Nic nowego, redakcja Odkrywcy czesto rozsiewała fałszywe i nie rzetelne informacje. Przykre że tak się dzieje nawet wobec własnych pracowników. A plotki o Pani chorobie rozsiewa sam redaktor naczelny gazety.
Napisano
Do Rafała z reguły dyrektor i sekretarka schodzą ostatni z pola walki, ale w odkrywcy są inne zwyczaje, Ostatni schodzi naczelny i jego samochód.
Napisano
Żeby to nie było tzw. \zejście\" ;-)))). Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie