ganandoc Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Kilka słów okiem cudzoziemca ( nie kopiącego ) .Zmiana prawa tu nic nie zmieni bo w Polakach tkwi komunistycznamentalność.Jak by tu złamać prawo Jak by tu coś ukraść.Zawsze będzie coś nie tak np. podatek od sprzedaży .W sumie to i tak my będziemy górą a Wy ciągle przegrani.I jakoś mnie to nie cieszy :-(Coś mi się wydaje że Wasz patriotyzmu jest odwrotnie proporcjonalny doosiąganych korzyści materialnych .Pozdrawiam.TedPs. Przepraszam za sarkazmTych co poczuli się dotknięci PRZEPRASZAM .
janowicz Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Polak ciemiężony przez komunistów a wcześniej przez zaborców nauczył się kombinować by przetrwać :)
Hornet Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Paulus zakładaj wątek-a w nim może fanty z prywatnych zbiorów,To co z polskości jest w Muzeach oraz to co ukazuje się na Allegro.... no i marzenia o tym co pod sufitem"...
yoony Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 myśle ze Indja juz nam nic nie powie a co do łosia to te bombki to pewnie nawet nie zostały obftografowane a juz przeszły w niebyt
PATRON Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 yoony :ale inne są obfotografowane....żadna strataPATRON
krzysiek2407 Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Chciałbym prosić o zdjęcia wydobytej 3-ki na krzysiek_si@op.pl jeśli ktoś ma z góry dzięki. Nie moge spać po nocach.
Blitz45 Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 Do Indidi, jestem biernym słuchaczem tego forum ale czy mógłbym Cię prosić o wstawienie zdjęć z wydobycia tego czegoś, ewentualnie podanie strony gdzie mógłbym to zobaczyć. Jestem zwyłym zjadaczem chleba i nie stać mnie na dalekie podróże.P.S.Chcialbym żeby mój syn nacieszył swoje oczy,tym co było nasze a juto będzie u sąsiadów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.