zoltar92 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 http://militaria.chat.ru/digging14.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menantol Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2006 to jedziemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 ale kiedy?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek N Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Witam.Interesuje mnie zbiornik wodny i stara zapora.http://www.wikimapia.org/#y=48376834&x=23642492&z=14&l=28&m=aczy ktoś coś wie o tym?Interesuje mnie co nad i pod wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 ja mogę jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 czy to w rumunii , jacek n?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Życzę powodzenia i żebyście wrócili w tych samych ciuchach i ze sprzętem- weźcie kase na łapówki –byłem tam raz i mi wystarczy-ale inni byli zadowoleni już pisałem tu gdzieś na ten temat -powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Huk a co Ci sie tam przytrawilo? jakies klopoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek N Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 ten zbiornik to na Ukrainie.Byłem tam w sierpniu.Właściwie tak tylko jeździłem po Karpatach ,pierwszy raz i mam zamiar wybrać się jeszcze raz.Jest tam stara zapora,dość czysta woda.Warto by się wybrać i noże poszperać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don66 Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Zoltar, mając na myśli dzicz nie chodzi mi bynajmniej o miasta na Ukrainie, lecz o tereny górskie, tam gdzie można się spodziewać nieprzeszukanych miejsc. Może i bywałeś wiele razy na Ukrainie, ale chyba właśnie w miastach. Dzicz jest nawet już na wschodnich terenach Polski i np. w Bieszczadach, a jazda po zwykłej" Jurze Krakowsko-Częstochowskiej samochodem nieterenowym jest w niektórych miejscach niemożliwa, nie mówiąc już o Bieszczadach. Więc wydaje mi się, że nie bardzo wiesz na co się porywasz, zwłaszcz jeżeli chcesz jechać teraz lub wczesną wiosną (wczesna wiosna = ok. 2,5 m pokrywy snieżnej, tak średnio).A tak dokładnie, nie jestem z Paryża tylko z Katowic.Życzę powodzenia na wyprawie w Ukraińskie Karpaty zimą tj. między grudniem a końcem marca.Ja raczej wybiorę się tam latem, samochodem terenowym, po dokładnym przestudiowaniu wszystkich aspektów wyprawy i odpowiednim przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek N Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Zakazu fotografowania nie znalazłem.Tylko że jestem zielony i dział chyba pomyliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.