Skocz do zawartości

jedziemy na ukrainę!!!

menantol

Rekomendowane odpowiedzi

ten zbiornik to na Ukrainie.Byłem tam w sierpniu.Właściwie tak tylko jeździłem po Karpatach ,pierwszy raz i mam zamiar wybrać się jeszcze raz.Jest tam stara zapora,dość czysta woda.Warto by się wybrać i noże poszperać.

Zoltar, mając na myśli dzicz nie chodzi mi bynajmniej o miasta na Ukrainie, lecz o tereny górskie, tam gdzie można się spodziewać nieprzeszukanych miejsc. Może i bywałeś wiele razy na Ukrainie, ale chyba właśnie w miastach. Dzicz jest nawet już na wschodnich terenach Polski i np. w Bieszczadach, a jazda po zwykłej" Jurze Krakowsko-Częstochowskiej samochodem nieterenowym jest w niektórych miejscach niemożliwa, nie mówiąc już o Bieszczadach. Więc wydaje mi się, że nie bardzo wiesz na co się porywasz, zwłaszcz jeżeli chcesz jechać teraz lub wczesną wiosną (wczesna wiosna = ok. 2,5 m pokrywy snieżnej, tak średnio).
A tak dokładnie, nie jestem z Paryża tylko z Katowic.
Życzę powodzenia na wyprawie w Ukraińskie Karpaty zimą tj. między grudniem a końcem marca.
Ja raczej wybiorę się tam latem, samochodem terenowym, po dokładnym przestudiowaniu wszystkich aspektów wyprawy i odpowiednim przygotowaniu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie