Parti78 Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 Mam pytanie? czy to mogą byc buty do rekonstrukcji historycznych? Wehrmacht.Sa do kupienia i się zastanawiam czy będą pasowac BUTY SAPERKI - DDRPozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Te z tego zdjęcia ABSOLUTNIE sie nie nadają.Jeśli już, to buty komp. reprez. BW, lub też Szwajcarskie powojenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parti78 Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 dzięki wyglądały podejżanie i warto sie było upewnic pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Najgorsze są w tych butach gumowe podeszwy. Teoretycznie można je wymienić, ale szkoda czasu i pieniędzy. Osobiście polecam wspomniane wyżej buty komp. reprezentacyjnej BW - sam mam takie i jestem z nich bardzo zadowolony. Są zrobione z porządnej skóry, mają podkute obcasy. Wystarczy wymienić na podeszwie cienutką warstwę gumy(ale nie całą podeszwę) na brązową skórę, podkuć gwoździami i przybić żabki. Efekt jest świetny i najbliższy orginałowi.pozdrawiam, Johann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Skoro temat porócił- odsyłam do wątku sprzed kilku miesięcy: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=289738#289738 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.