Parti78 Napisano 12 Listopad 2006 Autor Napisano 12 Listopad 2006 Mam pytanie? czy to mogą byc buty do rekonstrukcji historycznych? Wehrmacht.Sa do kupienia i się zastanawiam czy będą pasowac BUTY SAPERKI - DDRPozdrawiam!
Stadler Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Te z tego zdjęcia ABSOLUTNIE sie nie nadają.Jeśli już, to buty komp. reprez. BW, lub też Szwajcarskie powojenne.
Parti78 Napisano 12 Listopad 2006 Autor Napisano 12 Listopad 2006 dzięki wyglądały podejżanie i warto sie było upewnic pozdrawiam
Johann Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 Najgorsze są w tych butach gumowe podeszwy. Teoretycznie można je wymienić, ale szkoda czasu i pieniędzy. Osobiście polecam wspomniane wyżej buty komp. reprezentacyjnej BW - sam mam takie i jestem z nich bardzo zadowolony. Są zrobione z porządnej skóry, mają podkute obcasy. Wystarczy wymienić na podeszwie cienutką warstwę gumy(ale nie całą podeszwę) na brązową skórę, podkuć gwoździami i przybić żabki. Efekt jest świetny i najbliższy orginałowi.pozdrawiam, Johann
Mirek69 Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 Skoro temat porócił- odsyłam do wątku sprzed kilku miesięcy: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=289738#289738
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.