yama02 Napisano 13 Listopad 2006 Autor Share Napisano 13 Listopad 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 WIECEJ WIECEJ WIECEJ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 13 Listopad 2006 Autor Share Napisano 13 Listopad 2006 i ostatnie z ojowych" zdjęć :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oberschutze Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Dziekuje i prosze o jeszcze :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 13 Listopad 2006 Autor Share Napisano 13 Listopad 2006 Niestety, z mojej strony to wszystko, moze jeszcze ktoś inny podrzuci swoje fotki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oberschutze Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Miejmy nadzieję, bo strasznie mi zależy na jak największej jej ilości i o jak najlepszej jakości :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 13 Listopad 2006 Autor Share Napisano 13 Listopad 2006 Mogę podesłać moje w lepszej rozdzielczości - poproszę o adres mailowy.Pozdryama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oberschutze Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Podaje maila, bede wdzieczny:songohan@op.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 no ja też byłbym wdzięczny:Pgrhotto@toya.net.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 14 Listopad 2006 Autor Share Napisano 14 Listopad 2006 Witam serdecznieDzisiaj wieczorem wyślę spakowaną wersję (ok. 14MB)PozdrYama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio1968 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Relacja i galerie jak zwykle na militarnychhttp://www.militarni.pl/Pozdrawiam i zapraszamKrzysztof Wasil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatham-warter Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Witam serdecznie.Zwracam się z prośbą do kolegów fotografów : poszukuję zdjęc ludności cywilnej" z pierwszej inscenizacji oraz zdjęc cichociemnych" z drugiej ; a może ktoś z Was uwiecznił na fotkach tego szpiona" w płaszczu i kapeluszu , który czaił się w zaułkach z brązową teczką ?Będę wdzięczny za okazaną pomoc .Pozdrawiam MarcinJohnFrost.dso@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.