rubin Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 Jestem posiadaczem wykrywacza w zasadzie na militaria, ale mam zamiar kupic dobrą wykrywke.Zastanawiam sie gdzie szukacie przeważnie monet? Czy to jest przypadkowe pole gdzies w pobliżu miejsca gdzie mieszkacie czy może wybieracie miejsce na zasadziekiedys tu była stara knajpa żydowska" lub stara leśna droga"Zawsze chodziłem po lesie ale monety nigdy nie znalazłem a mój wykrywacz miał duża czułosc na drobiazgi tylko nie mial dyskryminacji.
sopel69 Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Wiesz rubin robimy dokładnie jak powiedziałeś w jeden i drugi sposób jak sie dowiemy gdzie stała karczma to tam idziemy jak nie wiemy to na pałe też można coś trafić wszystko zależy od szczęścia :)
Igor Grożny Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Cześć. Proponje zmienić obecny sprzęt na HS3 lub Solarisa. Sprzęty warte polecenia.Jeśli chodzi o miejsca na monety to nie ma uniwersalnego. Monety można natrafić wszędzie: na łące, polu, w lesie. Darz Grunt
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.