rycerz7 Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 Witam!!!potrzebuje rady jak wyczyścić 2 wojenny płaszcz tak aby go nie uszkodzić:)??Prosze o radyPozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermano Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 dobra rada oddać do pralni chemichnaj"!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Zamieścić post w dziale konserwacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 Sory admin prosze o umieszczenie w dziale konserwacja :)pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Witam! Pokazać zdjęcia, dokładnie opisać postaram się coś pomóc. Kilka sztuk już czyściłem. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 to tak wygląda materiał troche wytarty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 Coś zdjęcia nie chcą się ładowac wiec opisze z zewnętrznej strony 4 malutkie dziury w wewnątrz kilka rozdarć materiał troszke wytarty wraz z nim nabyłem marynarke plutonowego (po tym samym czlowieku) w świetnym stanie bez dziur materiał super ja nówka.Dzięki Łukasz że chcesz chociaż pomóc!!!!Pozdrowionka!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Na dole głównych stron działów jest o dodawaniu fotek.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.