viet Napisano 3 Październik 2003 Autor Napisano 3 Październik 2003 witamczy można to gdzieś za kupić w celech kolekcjonerskich?bo chyba w polsce jest jedna sztuka?pozdrawiampiotr
yoony Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 jest kilka kupic mozna z tym ze trzeba sie wybrac do czech cena jaka mi sie obile to 20 30 tysiecy???????
yoony Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 ciekawi mnie przy okazji czy tam jakiegos sws by nie znalazl wkoncu tez je robili jako tatre
kodai Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 Poszukaj dobrze w necie; gdzies widzialem strone na ktorej byla oferowana do sprzedazy jedna sztuka
viet Napisano 3 Październik 2003 Autor Napisano 3 Październik 2003 tylko jak to do polski sprowadzić jako zabytek?
Gość Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 Jeśli wiesz jak to zrobić to można go legalnie sprowadzić, trzeba znać parę trików. Wiem, bo sprowadziłem koledze z Łodzi jedną sztukę.Robert Lewszyk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.