Gość Napisano 20 Maj 2002 Napisano 20 Maj 2002 Buahahahahahahah.U Armanda nic nie jest warte swojej ceny.Powinni dawać za darmo te piszczałki.
Gość Napisano 20 Maj 2002 Napisano 20 Maj 2002 Ehhhh....to ja jush nie wiem co wybrac...Teraz pozostaje tylko Nowak lub Smętkowski.Czyzby z tych tanszych wykrywaczy, dobre byly tylko produkcji polskiej?
Gość Napisano 21 Maj 2002 Napisano 21 Maj 2002 Z tanich wykrywaczy dobra jest tez oferta z Gdynii. Z czystym sumieniem polecam.
Gość Napisano 21 Maj 2002 Napisano 21 Maj 2002 Witam, do sprzedania mam prospekt firmy Armand za 1300 zł .
Gość Napisano 21 Maj 2002 Napisano 21 Maj 2002 Cyklop z Gdyni jest za 600zl i o niebo lepszy (wiem bo używam)od Armanda , może troche słabszy zasięg od Smętka ale jaka czułość na drobnice. Szczerze polecam i ile kasy zostanie.
Gość Napisano 21 Maj 2002 Napisano 21 Maj 2002 CześćW sobotę kupiłem nowy wykrywacz Loctans'a - EL. Jest to mój trzeci wykrywacz \ a własność\" nie licząc tych pożyczanych. Tak więc mam porównanie i jestem z niego bardzo zadowolony. Lekki, nie męczy ręki, starannie, estetycznie wykonany. Wygląda inaczej niż wcześniejsze modele, chyba najbardziej podobny jest do Fishera 1235. Bardzo wygodny w obsłudze. Precyzyjny pinpointing, dyskryminacja działa bez pudła, żadnych fałszywych sygnałów. Co do zasięgów - pojechałem z nim w \moje miejsca\" (I Wojna), które już kiedyś obszukałem Bounty Hunterem i bez problemów wyciągałem nowe fanty. Czego chcieć więcej? Cena raptem 700 złotych. Napisz mp do Sławka on Ci wszystko wyjaśni (jakbym coś pokręcił). daje adres :loctans@enter.net.pl , konstruktor jest fajnym kontaktowym gościem z dużą wiedzą więc dodatkowo Cie oświeci pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.