Gość Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Czy dobrze jest po elektrolizie włożyć fanta metalowego do octu jeżeli chcę mieć biały metal ?Gdzieś wcześniej wyczytałem, że ocet niszczy wnętrze i zewnątrz metalu, czy to prawda ?Jeżeli tak to jak zrobić biały metal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 PolerowaćWojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 ja po prostu przejezdzam po fancie mosiezna okragla szczotka na wysokich obrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Ja większość kolorowych metali czyszcze jak napisał Frozzer. Takie szczotki można kiedyś było kupić za grosze u Ruskich :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 W sumie prawda, ja też mam taką, ale nie na wysokich tylko ręcznych obrotach :) i bądź co bądź biały metal jest.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.