muslim Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 Jak usunąć lekką rdze z ostrz na którym jest jeszcze troche oksydy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 ocet chyba nie powinien zaszkodzić oksydzie, wiem, że nie schodziła mi z aluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 A co zrobić jak są drewniane okładziny? Nie wiem czy je odkręce. A co po occie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Okładziną to ty daj spokuj, ostrze przeczyść włókniną na mokro a na koniec olejem. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 a co to jest włóknina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Rodzaj materjału ściernego, coś podobnego bywa na myjkach do garów (czrno-żółte) ta czarna otra strona. Operacja wymaga cierpliwości. Ja oglądam film i czyszcze, normalnie to z pięć filmów na bagnet.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 Dzięki za pomoc, posiedze i poczyszcze bo i tak pogoda pod psem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Najlepij Ludwikiem potem wytrzeć do sucha i tak kilka wieczorów na koniec wypłukać i dopiero czyścić z olejem.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 Zadam tendencyjne pytanie: gdzie to kupić? W sklepach AGD nie mają, w samochodowych też nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 W sklepach z materjałami ściernymi i polerskimi w Krakowie to np hurtownia koło placu Imbramowskiego. Sprzedawane w kawałkach 15 na 20cm w cenie 3 do 6zł w zależności od gradacji.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 W razie co to w piątek wracam do Krakowa daj znać to kupię.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 Dzięki za pomoc. Już kupiłem i się bawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.