Skocz do zawartości

odnośnie strony Darka

Gość Kris

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Otóż chciałem się pochwalić, że strona Darka nie działa i nie ma zamiaru zadziałać, bo nawet adres polbox.com jest zwyczajnie niedostępny. Czy jest może jakiś mirror tej strony albo jakakolwiek inna strona traktująca choć trochę na temat wykrywacza w3p ?

pozdrawiam

Kris

pozdrawiam
Napisano
co chcesz wiedzieć na temat tego wykrywacza byłem właścicielem takowego mogę trochę ci napisac o nim!!
Napisano
strony polboxu maja dzialac za kilka dni... padl im serwer...

pozdr
rk
Napisano
Jeśli można się wtrącić, to ile kosztuje i jak łapie drobne przedmioty, nop. monety?
Napisano
MNIE KOSZTOWAŁ 200 ZŁ(JEST ICH PARE NA ALLEGRO) , ŁUSKĘ ZNALAZŁ NA GŁĘBOKOŚCI OK. 15CM(ALE MIAŁEM SŁABY SYGNAŁ)
MONET NIE SPRAWDZAŁEM.
Napisano
A do jakiej glebokosci siega po monety SH-3?
Napisano
do mp
poczytaj sobie forum lub grudniowy nr odkrywcy
A POZATYM MILOBYBYLO GDYBYS PYTAJAC O COS NIEPRZEKRECAL TEGO NAZWY SH-3 NAPRAWDE NAZYWA SIE HS-3

wittman
Napisano
Co do HS-3 to znam lepszy wykrywacz na monety. HS-3 to typowy wykrywacz na militaria (nawet całkiem niezły). Ja na monety mam Cyklopa2.
Napisano
O wykrywaczach armanda mozna powiedziec naprawde wiele, ale raczej na pewno nie sa najlepsze - sporo osob, ktore to \cudo\" posiadaly wypowiadalo sie raczej niepochlebnie, a czasami wrecz \ zucalo miesem\"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie