oleq Napisano 20 Październik 2006 Autor Share Napisano 20 Październik 2006 WitamWłąsnie czekam na swojego solariska i chetnie wybral bym sie w teren z kims ktos dobrze zna ten wykrywacz... Prosze o oferty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 oferty ???????? szkoda !!!-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq Napisano 21 Październik 2006 Autor Share Napisano 21 Październik 2006 Prosze oczywiscie o odp. na post osoby z podkarpacia posiadające Solariska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 Z kąd jesteś. Ja też kupiłem sobie Solarisa. Sprzydał by się instruktarz obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klemas Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 cześć ja mam solarisa ! Piotr Przeworsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq Napisano 19 Listopad 2006 Autor Share Napisano 19 Listopad 2006 Witam Jestem z Mielca wiec jesli mialby ktos ochote na wspólny wypad z Solarisem to jestem za. Mam już go od miesiąca i nadal oczywiscie sie go ucze ale trafienia juz są. Kto jest chętny na wspólne zamiatanie" i wymiane doświadczeń? Pisac na maila olotech@poczta.fmPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.