Gość Napisano 19 Maj 2002 Share Napisano 19 Maj 2002 Czy ktoś może opisac budowe zapalnika od granatu możdzierzowego kal. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2002 Share Napisano 20 Maj 2002 a co znalazłeś???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2002 Share Napisano 20 Maj 2002 A czy wiesz jak fajnie wybucha taki granat??? Jest to jedna z najniebezpieczniejszych rozrywek. To jest to czego saperzy boja sie najbardziej! Jak chcesz byc caly to radze pobawic sie w co innego. Z usznowankiem vonadamski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwiec 2002 Share Napisano 5 Czerwiec 2002 dziękuje z twoją troske ale chyba żle mnie zrozumiałes.Ja nie pytam sie jak rozbrojic mozdzież tylko jaka jest budowa jego zapalnika.Pytani taki zadałem bo interesuje mnie szeroko pojęta technika wojskowa a nie rozbrajanie niewypałow w końcu che jeszcze troche pozyć.Więc jesli znasz budowe tego zapalnika o granatu 81mm chyba ruskiego to coś napisz.pozdrawiam kal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwiec 2002 Share Napisano 5 Czerwiec 2002 tak z ciekawości widziałem całe kolekcje granatów moździeżowych na giełdzie staroci - czy sprzedawcy to samobójcy????Nie mówiąc o kupcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwiec 2002 Share Napisano 6 Czerwiec 2002 A zawsze wydawało mi się, że można kupić tylko te rozbrojone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwiec 2002 Share Napisano 6 Czerwiec 2002 nie wiem czy są rozbrojone sprzedawcy nie wiedzieli a zapalniki były wkręcone - no i ktoś je musiał rozbroić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.