sledzix Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 czy wykrywacz typu jabel jest dobry do wykrywania monet i łusek bo mam zamiar kupna tego modelu lecz nie jestem pewny czy on sie nadaje
Anielskooki Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Jako były posiadacz jabla mogę powiedzieć że bez istotnych przeróbek na monety się nie nadaje a płytko zalegające łuski zbiera.
sledzix Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 ale czy wogole oplaca sie zakupic taki wykrywacz czy raczej lepiej odpuscic????????????
sledzix Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 prosze o doradzenie mi czy warto czy nie jezeli nie to jaki wykrywacz najlepiej kupic
Anielskooki Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Ja kupiłem kiedyś jabla z autostrojeniem i byłem bardzo zadowolony z tego wykrywacza.Nie ma wypasionego wyglądu,nie ma dyskryminacji ale na leśną militarke był dla mnie super.No i cena przystępna.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.