maciejo Napisano 14 Październik 2006 Autor Napisano 14 Październik 2006 Mam pytanie dotyczace pozostałosci górniczych na terenie tego miasta a jest ich sporo.Cześć z nich zwiedziłem ale pewnie duża część nie.Czy ktos może mi polecić jakiś ciekawy obiekt, miejsce gdzie warto się udac na penetracje - zwłaszca apel kieruje do eksploratorów z tego miasta.
$pier$ Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 W lesie pod Szczemieszycami jest taki obiekt... obok firmy transportowej... niestety jest zabetonowany...
maciejo Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 Czy chodzi o ta kopalnie kolo skrzyzowań dróg szybkiego ruchu ( na płd-wsch od skrzyzowania tych dróg ) koło osady Sulno ? bo tam znam 3 obiekty czy o inny obiekt - jesli tak napisz jego lokalizacje i jak wyglada - chętnie go spenetruje.
$pier$ Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 jak sie wyjeżdza na droge prowadzącą w strone szczemieszyc od strony reala i mija sie pierwszy most i w prawo jest zjazd na Kazimierz to tam będzie firma transportowa taki duży plac,i obok wjazdu do tyej firmy jest wzgórze a na nim szyb
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.