krzychuna5 Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 jak w temacie. dokładnie chodzi mi o 1:100 000 P:44 S:31 Końskie. za wszelką pomoc bardzo dziękuje.pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zygal1956 Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Witaj!Polecam stronę ftp://80.72.42.67/upload/polowki_wig/myslę że coś znajdziesz.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 dzięki za odzew. znam tę strone, jak i wiele innych. ale czy to pech, czy coś innego, wspomnianej mapy nie ma:(. dlatego ponawiam swoją prośbę, może ktoś ma w swoich zbiorach i mi ją użyczy.pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 http://www.mapywig.org/viewpage.php?page_id=20Myślę, że tutaj coś znajdziesz...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.