kurtwegner Napisano 11 Październik 2006 Autor Share Napisano 11 Październik 2006 Witam!Mam pytanie, czy ktoś z Szanownych Forumowiczów zetknał sie moze ze zdjeciami oficerskiego munduru pancernego Heeru lamowanego srebrną a nie rózowa lamówką na kołnierzu? Nie mam tu na mysli srebrno-czarnej lamówki pionierów. Widziałem dwa takie zdjecia, ale jeden z panów był z SS natomiast drugi z HG LWPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Nie wiem czy Cię to zainteresuje ale na tej stronie jest zdjęcie furażerki oficerskiej ze srebrną lamówką:http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Uniformen/PanzerUniform/Kopfbedeckung.htm#simpozdrawiam, Johann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurtwegner Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 Dzięki wielkie!!! Akurat jeżeli chodzi o furazki to sprawa jest dla mnie dosć jasna, natomiast chodzi mi o lamówkę wokól kołnierza. Nie mniej jednak raz jeszcze wielkie dzięki za odzew!!!:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Ależ proszę uprzejmie:) polecam jednak szukanie na własną rękę, najłatwiej to chyba wpisać w wyszukiwarce Wehrmacht" lub Heer" a potem wyszukać w wynikach Panzer Uniform" :Dpowinno coś być ;)pozdrawiam, Johann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurtwegner Napisano 7 Listopad 2006 Autor Share Napisano 7 Listopad 2006 No właśnie szukałem....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.