blackhellen Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 Zapraszam wszystkich chętnych z tereny Opolszczyzny do wspólnej eksploaracji terenu, moj kolega powoli się wykrusza i biedactwo chce sprzedać wykrywacz na co nie mogę mu pozwolić.Po roku poszukiwań i znalezieniu kopy granatów, pocisków moździeżowych i wiader łusek przydało by się znaleźć choć jedną oznakę lub monetę.Jeżeli jesteście zainteresowani i macie jakieś ciekawe miejsca to zapraszam do wspólnej wyprawy.Najbliższy wyjazd 22.10.2006 -transport mamy a i browar też się znajdziepozdroblackhellen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don66 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Ja chętnie bym się wybrał, ale trochę daleko (jestem Górny Śląsk) . W opolskim jest dużo ciekawych miejsc na monetki. Jakie masz preferencje w poszukiwaniach - ja kolorowe drobiazgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackhellen Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 Jak to się mówi wszystkiego można spróbować, ale to chyba rzeczywiście trochę daleko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.