rycerz7 Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 Kto wie kedy odbędzie się jakaś inscenizacja (NAJBLIŻSZA) na dolnym śląsku. Kontakt normandia@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Właśnie się skończyła,ale była to impreza prywatna bez publiczności, a z tego co wiem na Dolnym Sląsku może będzie coś organizowane w przysżłym roku- około maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 A jaka to rekonstrukcja ma być w maju ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Właśnie widziałem tę prywatna rekonstrukcje w sobote -ciekawa ,mijałem towarzystwo amerykansko niemieckie dwa razy na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Inscenizacja dla dziecka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 O co ci horst ci chodzi brałem udział w Bzurze 2006 i było fajnie i nikt sie nie czepiał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.