cecholek Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 Witam, wybieram sie za tydzień na dłuższy pobyt do Mirosławca i zastanawiam się gdzie w okolicy warto pochodzić ? Samochodu niestety nie będe miał do dyspozycji ...Jakieś wskazówki? Będe wdzięczny za każdy namiar :)
godles Napisano 14 Październik 2006 Napisano 14 Październik 2006 Witam.Jeśli będziesz w Mirosławcu polecem okolice lotniska i oczywiście dawne Borujsko, obecnie miejscowość Żeńsko.Pozdrawiam.
cecholek Napisano 16 Październik 2006 Autor Napisano 16 Październik 2006 wiem, ostatnia szarza kawalerii 1.03.1945 :) - juz doczytalem , a lotnisko zwiedze bankowa - jade tam na cwiczenia na 1,5 miesiaca :) jak cos znajde ciekawego to sie pochwale !!!dzieki Godles
godles Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Witam!Jasne, chętnie zobaczę.Szkoda, że nie dysponujesz samochodem, zawsze mozna gdzieś wyskoczyć, zwiedziłbyś pozycje ryglową Wału Pomorskiego(Wierzchowo, Żabin itd).Ps 1,5 miesiąca to sporo czasu hehe. pozdro.
cecholek Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 jak na razie udalo mi sie pochodzic pare godzin w okolicy lotniska . Pare lusek ppsz , niemieckie sygnalowki i jedna kurica ...
godles Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Witam, Gratuluje kuricy. Mam nadzieje , że jeszcze coś fajnego wyskoczy!!!(powinno).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.