oleq Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 Witam chcialbym sie poradzic uzytkownikow tych wykrywaczy czy warto doplacac prawie 500zl do Solarisa?? Jakie istotne roznice (pomijajac wyswietlacz w Solarisie)sa miedzy tymi wykrywaczami. Prosze o opinie o nie odsylanie na strone producenta :)Pozdrawiam
DJ MHz Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 w solarisie jedynie dodane są:- wyswietlacz.- podawanie glebokosci na monetki.- tryb mix.- identyfikacja w 12 kategoriach (niewiem o co tu chodzi)A tak to U2 nawet spoko łapie kolorki, i ładne fanty. Na militarie idealny. Chodze na militarie w trybie dynamicznym bo lepiej, a jak mam sygnal to przelaczam na statyczny i pint pointem namiezam cel i od razu identyfikuje czy to kolor, stal, czy jakis inny zlom. na polach ladnie lapie monetki, luseczki, i to co lubie ;] polecam.
krzycho Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 mam solarke i jak wziolem do reki ultre2 bardzo sie zawiodłem 3 tonów nie slychac chyba ze ich tam nie ma?troche mniejszy zasieg i mniejsza czyłość, sprawdzone na malutkim kolczyku. pozdrawiam.
DarekD Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 W Solarisie jest ponadto GWARANCJA ZASIĘGU.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.