proteus Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 Czy moze ktos juz w to grał ? jakie wrażenia?
KoMbAtAnT Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 z screenow mozna wywnioskowac ze gra przekoloryzowana, walki face to face na dleglosci 10 metrow i wyrzynane godne quaka. a co najgorsze znowu normandia. Zrobili by cos nowegopzdr
aslv Napisano 22 Październik 2006 Napisano 22 Październik 2006 Ja mam powala grafika i czasami glupota twoich ludzi niektore misje tragicznie trudne ale do przejscia.Mam łącze 3m wiec z azureusa poszla w 2 dni pozdrawiam(nosze sie z zakupem orginalu)
darcos Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Właśnie gram i szczerze to rewelka. Mmoże niezbyt realistyczna, ale za to jakie efekty, a poza tym bardzo ciekawy scenariusz. Polecam, a zwłaszcza dodatki z mapami
darcos Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Nikt z Was nie gra? A moze jednak, jaie sa wasze odczucia. Prawie skończyłem, ale juz w tej chwili moge napisać, że będę wiele racy do niej wracał, tak jak do pierwszego Medala
to17071990 Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 Przeszedłem singla w grudniu 2006. Efekty bajeczne , szczególnie wybuchy i odgłosy walki. Nie należy sie spodziewać zbytniego realizmu , gdyż gra stawia raczej an filmowośc i grywalność. W najblizszych dniach kupie CoH Opposing Fronts i napisze co nieco jak pogram. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.