proteus Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 Czy moze ktos juz w to grał ? jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 z screenow mozna wywnioskowac ze gra przekoloryzowana, walki face to face na dleglosci 10 metrow i wyrzynane godne quaka. a co najgorsze znowu normandia. Zrobili by cos nowegopzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Ja mam powala grafika i czasami glupota twoich ludzi niektore misje tragicznie trudne ale do przejscia.Mam łącze 3m wiec z azureusa poszla w 2 dni pozdrawiam(nosze sie z zakupem orginalu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darcos Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Właśnie gram i szczerze to rewelka. Mmoże niezbyt realistyczna, ale za to jakie efekty, a poza tym bardzo ciekawy scenariusz. Polecam, a zwłaszcza dodatki z mapami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darcos Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Nikt z Was nie gra? A moze jednak, jaie sa wasze odczucia. Prawie skończyłem, ale juz w tej chwili moge napisać, że będę wiele racy do niej wracał, tak jak do pierwszego Medala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Przeszedłem singla w grudniu 2006. Efekty bajeczne , szczególnie wybuchy i odgłosy walki. Nie należy sie spodziewać zbytniego realizmu , gdyż gra stawia raczej an filmowośc i grywalność. W najblizszych dniach kupie CoH Opposing Fronts i napisze co nieco jak pogram. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.