Michal44 Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Napisano 27 Wrzesień 2003 Ponawiam pytanie: czy ktokolwiek badał rury na obiekcie Siłownia" sondując kamerą video. Jeśli tak ile metrów spenetrował, jakie wyniki?
proteus Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 witamjezeli chodzi o te kilkanascie rur pod pomieszczeniem do ktorego mozna wejsc po drabinie to owszem byly badane. podobnie jak inne rury w calym obiekcie byly sondowane za pomocą kamery. Rezultaty wszedzie byly podobne. czyli nic ciekawego nic odkrywczego. zreszta polecam wątek poświęcony Riese:http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=hipotezy&artykul=riesepozdrawiam
Gość Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 dobra, wątek który podałeś znam, nie ma tam zbyt wiele na ten temat. Konkretnie: wiesz co uwidoczniono i na jaką głębokość wprowadzono kamerę?Michał
proteus Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 wiem bo sam je tam wkladalem, uczestniczylem w osuszaniu tzw okraglaka i wierceniu betonowej czesci na wprost wejscia....niestety jak ci pisalem nic specjalnego nie odkryto. wszelkie domysly typu szyby pod spodem, tunele w bok itp okazaly sie nie prawdziwe. rury gdzies prowadz poza obrys silowni ale co ciekawe nie w strone gory ale w strone zbocza?co ciekawe silowna ma rozna grubosc w niektorych miejscach 6-7m w innych raptem 3?pozdrawiam
Gość Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 Mam rozumieć, że nic więcej się nie dowiedziano? Nie sondowano tych rur, nie ustalono ich długości?Nie wsadzono kamery na CAŁĄ długość?PANOWIE - czy ja śnię?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.