Skocz do zawartości

Rury kamionkowe w obiekcie Siłownia - kto wie?

Michal44

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ponawiam pytanie: czy ktokolwiek badał rury na obiekcie Siłownia" sondując kamerą video. Jeśli tak ile metrów spenetrował, jakie wyniki?
Napisano
witam
jezeli chodzi o te kilkanascie rur pod pomieszczeniem do ktorego mozna wejsc po drabinie to owszem byly badane. podobnie jak inne rury w calym obiekcie byly sondowane za pomocą kamery. Rezultaty wszedzie byly podobne. czyli nic ciekawego nic odkrywczego. zreszta polecam wątek poświęcony Riese:
http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=hipotezy&artykul=riese
pozdrawiam
Napisano
dobra, wątek który podałeś znam, nie ma tam zbyt wiele na ten temat. Konkretnie: wiesz co uwidoczniono i na jaką głębokość wprowadzono kamerę?

Michał
Napisano
wiem bo sam je tam wkladalem, uczestniczylem w osuszaniu tzw okraglaka i wierceniu betonowej czesci na wprost wejscia....
niestety jak ci pisalem nic specjalnego nie odkryto. wszelkie domysly typu szyby pod spodem, tunele w bok itp okazaly sie nie prawdziwe. rury gdzies prowadz poza obrys silowni ale co ciekawe nie w strone gory ale w strone zbocza?
co ciekawe silowna ma rozna grubosc w niektorych miejscach 6-7m w innych raptem 3?
pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
Mam rozumieć, że nic więcej się nie dowiedziano? Nie sondowano tych rur, nie ustalono ich długości?
Nie wsadzono kamery na CAŁĄ długość?
PANOWIE - czy ja śnię?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie