emo Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 WitamJest ktos z krakowa która by przygraneła mnie do swojej grupy :) (jestem poczatkujacy i chciałbym troche sie o tym doweidziec) Dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 z Krakowa nie jestem ale bywam i też chciałbym pokopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reetro Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Witam jestem z krakowa nawet niewiem czy to przeczytasz ale jak tak to mozemy polazic i poszperac bo mi samemu troche nudno sie chodzi moj numer gg moze ci sie przyda 2190802 jak cos to wal jak w dym pozdrowiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy999 Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 reetro napisz domnie na gg 3375480 bo moj cos niechce Cie znalescPzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 ja już jestem z Krakowa i chetnie się gdzieś wybiore.Jak na razie mam tylko jedną miejscówkę i za wiele tam nie znalazłem.Jak coś to piszcie na maila przeździec@o2.pl chętnie gdzieś pokopie, czy twierdze z kimś pozwiedzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.