marwro Napisano 26 Wrzesień 2003 Autor Napisano 26 Wrzesień 2003 Archeologia Wojskowa" - było sobie kiedyś takie pisemko. Czy ktoś wie ile numerów ogółem się ukazało? W moim posiadaniu znajdują się numery od 1 do 6 i nie wiem czy mam wszystkie czy nie.pozdr.marwro
Gość Napisano 26 Wrzesień 2003 Napisano 26 Wrzesień 2003 Archeologia Wojskowa" jest do dzisiaj niedosciglym wzorem dla innych gazet piszacych o podobnej tematyce. Niestety do dzis zadne z pism obecnych pozniej na rynku nawet nie zblizylo sie do jej poziomu. Niestety...jankos
proteus Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 a może ktoś ma kontakt do wydawcy?bede wdziecznyproteus
Gość Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 Redaktorem nacz. był Mariusz Komacki nr tel. kom podam na priv. Robert Lewy" Lewszyk
Gość Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 Ja również mam wszystkie 6 numerów Archelogi Wojskowej i z wielkim smutkiem stwierdzam że żadne obecne czasopismo tej tematyki nie dorównuje Archeologi Wojskowej. Dobrze by było aby wydawcy Odkrywcy pomysleli o zamieszczeniu wewnątrz większej ilości kolorwych zdjęć, aby czymś zachęcić czytelnika oprócz tematyki tam prezentowanej !!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.